06 14 444 921 contact@huismetstijl.nl

Model
woning

Expat
service

 

Vloeren
service

Ontmoetings-
ruimte / entree

(VERKOOP)STYLING ZAKELIJKE MARKT

Huis met Stijl is gespecialiseerd in het stijlvol inrichten van (model)woningen.

Voor de zakelijke markt richt Huis met Stijl (model)woningen in ter bevordering van de verkoop of verhuur. Een sfeervol ingerichte (model)woning verkoopt of verhuurt sneller en tegen een betere prijs. Door ons ingerichte (model)woningen worden gemiddeld binnen 60 dagen verkocht. Vindt uw koper of huurder de inrichting zo leuk dat hij/zij het geheel of gedeeltelijk wil overnemen, dan is dit natuurlijk altijd mogelijk.

U kunt bij ons rekenen op een vlotte aanpak, professionele service, goede referenties en een prijskaartje passend bij ieder budget.

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

 

Modelwoning

U heeft een leegstaande woning die u zo snel mogelijk wilt verkopen of verhuren. Potentiële kopers zien vaak niet de mogelijkheden van de woning wanneer de ruimtes leeg zijn. Zij zijn op zoek naar een prettige, inspirerende woonomgeving. Een leegstaande woning heeft geen sfeer, waardoor nieuwe kopers of huurders niet kunnen beoordelen of ze daar graag willen wonen. Huis met Stijl richt uw modelwoning snel volledig in tegen zeer schappelijke tarieven.
Een stijlvol ingerichte modelwoning ademt wél de juiste sfeer, en verkoopt of verhuurt daarom sneller. Door ons ingerichte modelwoningen worden gemiddeld binnen 60 dagen verkocht of verhuurd. Uw modelwoning wordt aangepast aan de wensen van uw doelgroep, zodat zij zich direct thuis voelen in de woning!

Uw project razendsnel verkopen. Wij regelen het.  

 

Expatservice
(of een warm welkom voor expats)

Uw nieuwe werknemer uit het buitenland zal aankomen in een ander land met z’n eigen gewoontes en cultuur. Het is van groot belang dat zij zich direct thuis voelen in hun nieuwe woonomgeving. Omdat verhuizen naar het buitenland veel onderzoek, voorbereiding en tijd kost kan het aanbieden van hulp ten aanzien van het volledig inrichten van de nieuwe woning het proces versnellen.
Huis met Stijl neemt de zorg van het inrichten van de woning op zich, terwijl uw nieuwe medewerker zich kan richten op z’n nieuwe baan en omgeving.

Als expat heeft u al letterlijk een aantal grenzen overschreden. U zult waarschijnlijk een vreemde zijn in het land waar u gaat werken en wonen. Het is daarom van belang dat u en uw familie zich zo snel mogelijk thuis voelen in hun nieuwe omgeving. Omdat het veel tijd kost om alles te regelen en organiseren, kan het een opluchting zijn om dan gebruik te maken van onze services. Huis met Stijl kan uw woning voorzien van een volledig inrichting, inclusief witgoed, servies, pannen, bestek, handdoeken, enzovoort … We zorgen er voor dat u uw woning zo kunt betrekken. U kunt uw inrichting bij ons kopen of huren.

Huis met Stijl maakt van een huis, uw thuis!

 

Vloerenservice: laminaat of pvc

Huis met Stijl levert ook vloeren: laminaat of pvc tegen zeer gunstige prijzen. De vloeren worden standaard afgewerkt met een plakplint en de vloeren worden door professionele vloerenleggers gelegd. U krijgt 15 tot 20 jaar fabrieksgarantie op de meeste vloeren van Duits fabricaat.

Daarnaast is het mogelijk om speciaal voor nieuwe bewoners een vloeren-actie samen te stellen. Wilt u hierover meer weten? Bel 06 14444921 of mail naar contact@huismetstijl.nl

 

ONTMOETINGSRUIMTE OF ENTREE VAN EEN APPARTEMENTENCOMPLEX OF KANTOORPAND

Een entree of een ontmoetingsruimte van een appartementencomplex of kantoorpand is uw visitekaartje. Huurders, werknemers zijn op zoek naar een prettige, inspirerende (werk)omgeving. Een lege entree van een appartementencomplex of kantoorpand heeft geen sfeer.

Een stijlvolle inrichting van een ontmoetingsruimte of entree ademt wél de juiste sfeer, zodat huurders en werknemers een betere indruk krijgen van het appartementencomplex of kantoorpand. Wij geven advies en verzorgen er voor dat uw ontmoetingsruimte of entree binnen no-time aantrekkelijker wordt.