06 14 444 921 contact@huismetstijl.nl

Over ons

Huis met Stijl werkt landelijk en hoofdzakelijk voor de zakelijke markt zoals woningbouw-verenigingen, projectontwikkelaars en bouwbedrijven.

Juist deze zakelijke partijen weten dat een investering in een goede modelwoning zichzelf razendsnel terugverdiend. Een modelwoning inrichten is immers een essentieel onderdeel van de marketing die hoort bij het op de markt brengen van een nieuw project.

Onze opdrachtgevers weten dat een project sneller verkoopt met een modelwoning passend bij de doelgroep van de woningen. Wij regelen alles rondom de modelwoning en zorgen ervoor dat uw project snel en goed verkocht wordt. Een modelwoning kan binnen 5 werkdagen of in overleg volledig worden ingericht.

 

Waarom Huis met stijl?

Uw project verkoopt sneller

Afgestemd op de doelgroep van de woning

Wij regelen alles rondom de modelwoning

Binnen 5 werkdagen volledig ingericht

De samenwerking met Huis met Stijl is accuraat, snel, servicegericht en bij de tijd. Met “bij de tijd” bedoel ik de ingetogen trendy woonstijl die Huis met Stijl eigen is. Het team van Huis met Stijl begrijpt wat de opdrachtgever wil en wat het doel van een modelwoning is; inderdaad… woningen verkopen.

Snel verkocht

Het leegstaande huis van mijn overleden ouders stond al geruime tijd te koop. Huis met Stijl heeft de woning gezellig ingericht. De woning werd hierna wel snel verkocht. Wij zijn blij met het resultaat en met de snelle en betaalbare service van Huis met Stijl.

Familie Glas, Bloemendaal

Klantvriendelijk

Huis met Stijl ervaren wij als uiterst klantvriendelijk: snelle reacties op verzoeken, flexibel met het inplannen van afspraken, rekening houdend met onze wensen en natuurlijk het belangrijkste: de modelwoningen worden zeer verzorgd en volgens de laatste woontrends ingericht!

Sandra, Adviseur Projectcommunicatie bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance

na 1e bezichting verkocht

Mijn appartement stond al ruim twee jaar te koop en er kwam helemaal niemand meer kijken. Uiteindelijk hebben wij Huis met Stijl gebeld.

Er is een lijst met verbeterpunten opgesteld die we zelf hebben uitgevoerd. Wij zijn direct aan de slag gegaan en hebben nieuwe foto’s laten maken. Tot onze verbazing werd onze woning bij de eerste bezichtiging verkocht. Dank voor jullie hulp en praktische tips.

Ida, Haarlem

Binnenhof Utrecht

Wij hebben naar alle tevredenheid Huis met Stijl opdracht gegeven om verschillende modelwoningen in te richten in het project Binnenhof Utrecht. De samenwerking met Huis met Stijl is accuraat, snel, servicegericht en bij de tijd. Met “bij de tijd” bedoel ik de ingetogen trendy woonstijl die Huis met Stijl eigen is. Het team van Huis met Stijl begrijpt wat de opdrachtgever wil en wat het doel van een modelwoning is; inderdaad… woningen verkopen. Hierin is Huis met Stijl zeker geslaagd.

Oscar, Verkoopadviseur bij Nieuwbouw Mitros te Utrecht

lange samenwerking lam era

Wij werken sinds 2010 samen met Huis met Stijl. Eén van de eerste huizen die zij voor

ons hebben ingericht en gestyled stond sinds april 2009 te koop en is door ons in maart 2010 (na 357 dagen) van de markt gehaald. Wij hebben Huis met Stijl benaderd en zij hebben de woning volledig gestyled. Binnen 1 week was de woning weer aangemeld op Funda. Binnen 2 weken hadden we meerdere bieders en 1 week later was de woning verkocht!

NVM makelaar/taxateur en vennoot bij LAM ERA makelaars