06 14 444 921 contact@huismetstijl.nl

VERKOOP VAN UW WONING

VERKOOP VAN EEN LEEGSTAANDE WONING

 

VERHUUR VAN UW TWEEDE OF VOLGENDE WONING / APPARTEMENT

VERKOOPSTYLING PARTICULIERE MARKT

Huis met Stijl is gespecialiseerd in het stijlvol inrichten van woningen. Of het nu gaat om een leegstaande, tweede of vakantie woning, de inrichting van Huis met Stijl bevordert de verkoop of verhuur. Een sfeervol ingerichte woning met mooie echte meubels verkoopt of verhuurt sneller en tegen een betere prijs. We kunnen de woning tijdelijk inrichten of compleet (turnkey) met servies, bestek, keukengerei, handdoeken, beddengoed etc…

Huis met Stijl werkt nauw samen met een aantal makelaars. Voor hun klanten geeft Huis met Stijl verkoopstyling advies, zodat de woning het beste op de markt gaat. Leegstaande woningen of gedateerde inrichtingen liggen minder goed in de markt en richten we meestal op nieuw in voor de verkoop.

Wilt u meer weten? Lees hieronder verder of mail contact@huismetstijl.nl als u nog vragen heeft of met ons van gedachten wilt wisselen.

Verkoop van uw woning

Huis met Stijl zorgt ervoor dat u uw oude woning supersnel en tegen een goede prijs verkoopt, zodat u snel en zorgeloos naar uw nieuwe woning kunt verhuizen. Met uw eigen meubels zorgen we er voor dat uw huis aantrekkelijk wordt ingericht of we geven uw advies, zodat u dit zelf kunt doen. Wij helpen u uw woning verkoopklaar te maken, zodat u de beste prijs krijgt. Onze bewezen methode werkt keer op keer, zodat u sneller van uw nieuwe woning kunt genieten! En mocht u uw nieuwe woning ingericht willen hebben of geïnteresseerd zijn in een professioneel interieuradvies kunt u ook bij Huis met Stijl terecht.

Verkoop van een leegstaande woning

Het verkopen van het ouderlijke huis is tijdrovend. Daarnaast zijn er vaak meerdere partijen bij betrokken, die ieder hun eigen wensen hebben. De woning is een erfenis en nabestaanden willen dit voor een goede prijs, snel verkopen. Een leegstaande woning heeft geen sfeer. De sfeer brengt Huis met Stijl terug in de woning. Huis met Stijl richt de woning in met een eigentijds en modern interieur soms in combinatie met de meubels uit de woning, zodat potentiele kopers de mogelijkheden van de woning zien. Een stijlvol ingerichte woning ademt wél de juiste sfeer, en verkoopt of verhuurt daarom sneller.

 

Verhuur van uw tweede (of volgende) woning /appartement / vakantiewoning

Huis met Stijl richt voor u uw tweede woning/appartement compleet in, zodat u of een huurder er gelijk in kan. Een compleet interieur wordt mooi gestyled inclusief servies, bestek, pannenset, opgemaakte bedden, handdoeken enzovoort… Turnkey of op de basis die u wenst. Op basis van koop of huur wordt de woning ingericht.