Verhuizing - HuismetStijl
15763
page,page-id-15763,page-child,parent-pageid-15052,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

Verhuizing

Een zorgeloze verhuizing

Uiteraard wilt u dat uw verhuizing wordt uitgevoerd door een vakbekwame verhuizer met alle juiste certificaten en garanties. HuismetStijl heeft daarom als verhuispartner voor Topmovers gekozen. Topmovers werkt landelijk is vakbekwaam en begrijpt dat u als klant centraal staat. Tijdens de verhuizing is er continue iemand van HuismetStijl aanwezig die erop toeziet dat de spullen op de juiste plek terechtkomen. Vooraf bekijkt HuismetStijl samen met u welke spullen mee gaan naar de nieuwe woning en welke spullen weg kunnen naar bijvoorbeeld vrienden of familie. HuismetStijl zorgt er ook voor dat de spullen die weg kunnen netjes worden afgevoerd en tevens zorgen wij ervoor dat uw oude woning keurig netjes wordt achtergelaten.
Een zorgeloze verhuizing is echt mogelijk! HuismetStijl begeleidt u tijdens het gehele verhuistraject zodat u ontspannen en moeiteloos naar uw nieuwe woning kunt.  

HuismetStijl neemt u alle zorg rondom de verhuizing uit handen. Zodat u direct van uw nieuwe woning kunt genieten.

U wilt zorgeloos verhuizen?