Interieuradvies - HuismetStijl
16130
page,page-id-16130,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

Interieuradvies

Interieuradvies – Stylingadvies

U wilt hulp bij het inrichten van uw nieuwe woning maar u ziet door de bomen het bos niet meer? Schakel dan de hulp in van HuismetStijl. Onze stylistes bieden hulp bij het inrichten van uw nieuwe woning en helpen u graag met bijvoorbeeld een interieurontwerp, kleuradvies, materiaaladvies, verlichtingsplan, meubeladvies, stylingadvies en shoppingadvies. HuismetStijl kenmerkt zich door een “hands on” mentaliteit en komt met praktische doelgerichte adviezen waar uzelf of een vakman direct mee aan de slag kan. Interieuradvies geeft HuismetStijl alleen in de directe omgeving van Haarlem en Heemstede. Voor de kosten hoeft u het niet te laten, u heeft al een uitgebreid interieuradvies vanaf 395,–.
Wilt u ook een woning waar u zich volledig thuis voelt en die past bij uw persoonlijkheid? Neem dan contact met ons op voor het maken van een volledig vrijblijvende afspraak.

 

Tag: Interieuradvies, stylingadvies, interieurstyliste, interieuradviseur, Haarlem, Heemstede, Amsterdam, Alkmaar

Stylingadvies en interieuradvies, voor een frisse nieuwe blik op uw woning.

Van uw huis uw thuis maken?