Expat service

Een warm welkom voor expats

Uw nieuwe werknemer uit het buitenland zal aankomen in een ander land met z’n eigen gewoontes en cultuur. Het is van groot belang dat zij zich direct thuis voelen in hun nieuwe woonomgeving. Omdat verhuizen naar het buitenland veel onderzoek, voorbereiding en tijd kost kan het aanbieden van hulp tav het volledig inrichten van de nieuwe woning het proces versnellen.
Huis met Stijl neemt de zorg van het inrichten van de woning volledig op zich, terwijl uw nieuwe medewerker zich kan richten op z’n nieuwe baan en omgeving.

Als expat heeft u al letterlijk een aantal grenzen overschreden. U zult waarschijnlijk een vreemde zijn in het land waar u gaat werken en wonen. Het is daarom van belang dat u en uw familie zich zo snel mogelijk thuis voelen in hun nieuwe omgeving. Omdat het veel tijd kost om alles te regelen en organiseren, kan het een opluchting zijn om dan gebruik te maken van onze services, welke uw huis kunnen voorzien van een volledig inrichting, elektriciteit, water, kabel en internetservices.
Huis met Stijl zorgt er voor dat u uw woning zo kunt betrekken.
U kunt uw inrichting bij ons huren, kopen of een volledig pakket afnemen.

Van een huis naar een thuis!