Cursusruimte - vergaderruimte - HuismetStijl
16264
page,page-id-16264,page-child,parent-pageid-15055,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

Cursusruimte – vergaderruimte

Cursusruimte – Vergaderruimte – Workshops

 

Zoekt u een sfeervolle locatie waar u met maximaal 6 personen rustig kunt vergaderen, cursussen en/of workshops kunt geven? Dan bent u bij HuismetStijl te Heemstede aan het juiste adres. Wij bieden u een vrijstaande ruimte die volledig voorzien is van alle moderne gemakken. Indien gewenst kunnen wij uw lunch verzorgen en uiteraard staat er altijd voldoende koffie, thee en water. Het betreft een kleinschalige verhuurlocatie in Heemstede waar service nog hoog in het vaandel staat. Wij bespreken samen uw wensen voor de dag en zorgen ervoor dat alles in orde is bij aankomst van uw groep. De vergaderruimte is te huur vanaf 95,– per dag inclusief koffie, thee en water. De locatie bevindt zich vlakbij station Heemstede-Aerdenhout en is goed te bereiken met openbaar vervoer, er is voldoende gratis parkeergelegenheid.
Zoekt u een sfeervolle vergaderlocatie en/of cursusruimte in Heemstede vlakbij de natuurgebieden Leyduin, de Waterleidingduinen en Groenendaal? Dan bent u bij HuismetStijl aan het juiste adres.

Inrichting van Airbnb ruimte door HuismetStijl

Een sfeervolle cursusruimte huren?